Dat massage helend kan werken, is al langer bekend. Beauskin werkt al met een aantal massagetechnieken. Vanaf nu bieden wij ook de Deep Tissue Gezichtsmassage(DTG). Het vernieuwende aan deze gezichtsmassage is dat we een diepe bindweefselmassage toepassen. Dit soort massage is tot nu toe alleen gebruikelijk bij het behandelen van psychische aandoeningen.

De DTG is erop gericht chronische spierspanning weg te nemen en het verharde, soms verkleefde bindweefsel rond uw spieren los te maken. Dat doen we voornamelijk met onze vuisten en ellebogen. We gebruiken geen tussenstof als olie of crème, waardoor er sprake is van huid op huid contact. Harde en zachte energie wisselen elkaar af tijdens deze behandeling.

Het gezicht herbergt veel van onze zintuigen. Of we nu kijken, ruiken, ademen, horen of proeven, we gebruiken onze gezichtsspieren daarvoor. In de hectiek van het dagelijks leven krijgen deze spieren niet altijd de tijd om te ontspannen.

De DTG kan die ontspanning van lichaam en geest wél bieden. Bij veel massages is het gezicht een ondergeschoven kind, veelal gaat de aandacht uit naar bijvoorbeeld schouders en rug. Naast de ontspannende werking heeft de DTG ook een bewezen ánder effect: het werkt goed tegen huidveroudering!

Waarom Deep Tissue Massage?
• Combinatie van harde- en zachte massagetechnieken
• Direct huid-op-huid contact zonder gebruik van een tussenstof
• Geeft ontspanning
• Werkt Anti-ageing