Schoonheidssalon Beauskin bestaat 15 jaar!

 

IN 11 DAGEN SLANKER EN EEN MOOIE HUID

Een mooie en gezonde huid en lichaam dat willen we toch allemaal?

Cleanse & Revitalise Het milde detox programma. Het nieuwe Cleanse & Revitalise is een ‘milde’detox die de darm, het lichaam en de huid tijdens een 11-daags programma volledig reset, waarbij ook de opnamekwaliteit van voedingsstoffen wordt geoptimaliseerd.

Het programma bestaat uit een doos met zes verschillende producten die tijdens en na de 11-daagse kuur worden gebruikt. Tevens bevat de doos een heldere beschrijving van het programma, inclusief kant-en-klare recepten en een boodschappenlijst. Gedurende het programma eet je op basis van het receptenboek, veel groentes, fruit, smoothies, salades en soepen. Het programma richt zich uitsluitend op pure en gezonde voeding, dus geen shakes e.d. met kunstmatige toevoegingen. Wil je meer weten over het Cleanse & Revitalise Detox Programma of al beginnen laat het mij weten de Cleanse & Revitalise kit gaan op bestelling. Voor iedereen is zeker 1 a 2 keer per jaar een detox kuur goed om gezond te blijven. Wil je weten of er sprake is van ‘ophoping ‘van gifstoffen in je lichaam? Kom dan langs voor informatie en de Cleanse & Revitalise vragenlijst.

Cleanse & Revitalise Het milde detox programma kost € 139,95

 

Persoonlijke make-up workshop

Ik ga samen met jou stap voor stap doornemen wat voor een type je bent en welke kleuren het beste bij je passen, en hoe je een mooie dag- en avond make-up kunt aanbrengen. En ook als je haast hebt om in 5 minuten toch mooi opgemaakt de deur uit te rennen. Ook kan ik je leren om je make-up watervast of waterproof te maken! Je krijgt ook je persoonlijke boekje mee met uitleg over Arabesque make-up en welke kleuren en producten we hebben gebruikt en hoe we het hebben opgebracht. En je kunt zelfs je eigen make-up doosje samenstellen.

WORKSHOP VAN 60 MINUTEN 49,95

Daarbij krijg je ook een Beauty box met 3 oogschaduwblokjes die je zelf hebt uitgekozen cadeau en op de dag zelf krijg je ook nog 10% korting op de make-up die je eventueel extra mee naar huis wilt nemen. Maak een afspraak voor jouw persoonlijke make-up workshop!