Passage-bindweefselmassage

Passage-Massage is een intensieve massage techniek, gericht op het herstelvermogen van uw huid. Deze massage wordt niet toegepast op de spieren, maar op de bindweefsellaag van het lichaam die zich tussen de opperhuid en de spieren bevindt. De doorbloeding in het weefsel wordt geactiveerd waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. De massage werkt celvernieuwend, de huid gaat er jonger en steviger uitzien. Passage-Massage is geschikt voor vrijwel alle huidtypen, ook voor de dunne en gevoelige huid.

Udaya oorkaarsmassage

De Udaya is een diepreinigende massage en zorgt voor een diepe ontspanning. De massage stimuleert het lymfesysteem en heft eventuele energieblokkades op. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van Thaise kruidenstempeltjes en TÁDÉ oorkaarsen. In beide zit kurkuma verwerkt dat een ontstekingsremmende werking heeft en zuiverend werkt. Dit is goed om te ontgiften.

Udaya oorkaarskruiden massage is doeltreffend bij diverse klachten, waaronder:
• Lymfecirculatiestoornissen;
• Klachten in het Keel, Neus en Oorgebied;
• Veel medicijngebruik;
• Stress;
• Narcose.

De behandeling bestaat uit:
• Oormassage en warme kruidenstempels;
• Oorkaars;
• Voetmassage.

Klik hier voor meer informatie de oorkaarsmassage.

Andere Beauskin massages:

Sabaaydi-massage

Sabayaadi is een Thaise massage die ontwikkeld is uit de menselijke behoefte aangeraakt te worden. De kruidenstempels die Beauskin gebruikt, komen ook uit Thailand en zijn speciaal samengesteld voor de westerse mens. Beauskin werkt met meerdere massages van dit Nederlandse massage-instituut. Kom tot rust en ontdek het geheim van de Oosterse massage met warme kruidenstempels en olieën.

Wilt u meer informatie over Sabaaydi massage?

Chakra massage

Voor iedereen die naast de Sabaaydi massage een nieuwe ervaring wil aangaan! Door met uw chakra’s aan de slag te gaan, groeit uw zelfinzicht.

Zwangerschapsmassage

De zwangerschap is een mooie gebeurtenis.Helaas willen sommige ongemakkelijkheden wel eens voorkomen. Ideaal voor de pijntjes in de onderrug, nek, bekken en benen heeft Beauskin een heerlijke ontspannende zwangerschapsmassage. Deze massage werkt het vasthouden van vocht tegen.

Lichaamsmassage

Beauskin heeft diverse lichaamsmassages in haar assortiment. Vraag op basis van uw wensen naar welke behandeling bij u past.

Thaise voetreflexmassage

De massage is uitgebreid met speciale stokjes en warme kruidenstempels.

Hoofdhuidmassage

Even lekker wegzwijmelen? Probeer dan nu een heerlijke hoofdhuidmassage van Beauskin.