Beauskin heeft de expertise in huis om uw totale huidconditie te verbeteren.
Voor de diepe huidverbetering gebruiken wij naast mesotherapie en micro-dermabrasie een aantal andere technieken:

Microneedling

Met behulp van een micro-needling roller worden kleine kanaaltjes in uw huid gemaakt. Hierdoor kunnen de gebruikte werkstoffen dieper in de huid hun werk doen. Deze behandeling heeft als doel structurele en duurzame huidverbetering te bewerkstelligen en/of om uw huid de schoonheidsproducten beter te laten opnemen. Microneedling gebruikt Beauskin bij de behandeling van onder andere: rimpelvervaging, huidverstrakking, en vermindering of verwijdering van ouderdomsvlekken, littekenverbetering, vermindering van striae, vermindering/verwijdering van pigmentvlekken en vermindering van couperose.

Klik hier voor meer informatie over Microneedling.

 

Mesoporatie
Mesoporatie is het nieuwste anti-ageing apparaat en een onderdeel van de Aesthetic World CNC. Het lijkt op mesotherapie, maar bij mesoporatie wordt er gewerkt zonder naald. Een actieve behandeling waarbij intensieve werkstoffen in uw huid worden gesluisd voor een nog effectiever, nog zichtbaarder en langdurig resultaat: een verfijnde huidtextuur, verfijnde poriënen een betere elasticiteit.

Klik hier voor meer informatie over Mesoporatie.

 

Rimpel- en littekencorrectie
Voor rimpel- en littekencorrectie maakt Beauskin gebruik van de technieken Bioskinjetting, Bioskinsmoothing en mCure. Op een natuurlijke manier wordt met deze technieken de rimpel of het litteken blootgelegd en uw huid gestimuleerd zelf collageen aan te maken. Er komt geen inspuiting aan te pas. Alle behandelingen verminderen rimpels en corrigeren oneffenheden op een veilige manier. Voorafgaand aan de behandeling worden serums aangebracht die tijdens het needlen door de huid worden opgenomen. De serums hebben het vermogen veel vocht aan zich te binden, waardoor uw huid voller, steviger en dikker wordt.De tijdelijke rode lijntjes die na de behandeling ontstaan zijn eenvoudig te camoufleren met de BioSkinJetting covercreme en na enkele dagen zijn ze volledig verdwenen.

Klik hier voor meer informatie over Bioskinjetting.

Klik hier voor meer informatie over Bioskinsmoothing.

Klik hier voor meer informatie over mCure.

 

Lifting & versteviging van het gezicht
Beauskin werkt met de L3 laser, ook wel koude laser genoemd, om uw huid te liften en verstevigen. Er komt geen chirurgische ingreep aan te pas, maar de resultaten zijn vergelijkbaar. Door licht, met 1 specifieke golflengte, op de huidcellen in te laten werken, wordt de stofwisseling binnen de cel opnieuw geactiveerd.

Klik hier voor meer informatie over de L3 Laser.

 

Bindweefselmassage
Passage-Massage is een intensieve massage techniek, gericht op het herstelvermogen van de huid. Deze massage wordt niet toegepast op de spieren, maar op de bindweefsellaag van het lichaam die zich tussen de opperhuid en de spieren bevindt. Deze massage bevordert het natuurlijk herstel van uw huid.

Klik hier voor meer informatie over massages.

 

PHformula
PHformula is een medisch-cosmetische lijn waarmee naast dermatologen ook huidtherapeuten en gespecialiseerde schoonheidsspecialisten mogen werken. pHformula werkt met preventieve en herstellende werkstoffen die een langdurig resultaat geven. Beauskin biedt diverse behandelingen voor een totale huidverbetering bij:
• Acne;
• Huidveroudering;
• Hyperpigmentatie;
• Chronische couperose/extreme roodheid.

Klik hier voor meer informatie over phformula.