Beauskin is onder andere gespecialiseerd in anti-ageing. Wanneer we jong zijn staan de werkelijkheid en de gevolgen van ouder worden nog ver van ons af. Het verouderingsproces gaat heel geleidelijk. Tot de dag dat we ons bewust worden van de eerste kleine rimpeltjes. Op dat moment begint onze zoektocht naar hoe we dit proces kunnen vertragen. Beauskin gebruikt bij anti-ageing:

Diamant micro-dermabrasie

De diamant micro dermabrasie is een intensieve slijpbehandeling met een diamanten kop. Diamant micro-dermabrasie is een snelle techniek die het effect van veroudering, invloeden van externe factoren (o.a. luchtvervuiling) en slechte eetgewoonten op de huidconditie corrigeert. Tijdens de behandeling wordt de huid gestimuleerd nieuwe cellen aan te maken. Door het vacuümzuigen worden de dode huidcellen direct weer afgezogen. Hierdoor voorkom je verstoppingen en huidreacties.

De productie van collageen en elastine wordt verhoogd, wat resulteert in een zichtbaar en voelbaar gladde en frisse huid. Diamant micro-dermabrasie is een snelle techniek die het effect van veroudering, invloeden van externe factoren en slechte eetgewoonten op de huidconditie corrigeert. Tijdens de behandeling wordt de huid gestimuleerd nieuwe cellen aan te maken. De productie van collageen en elastine wordt verhoogd, wat resulteert in een zichtbaar en voelbaar gladde en frisse huid. Anders dan bij de traditionele micro-dermabrasie worden bij diamant micro-dermabrasie geen losse kristallen of andere slijpmiddelen gebruikt.

 • Thermotherapie

Dit is een behandeling met een warme schijf die wordt gebruikt om de poriën te openen en de huid voor te bereiden op de behandeling. De bloedsomloop en het opnameproces van de huid worden verbeterd, waardoor vitale voedingsstoffen die binnen de esthetische mesotherapie worden gebruikt, beter opgenomen kunnen worden.

 • Ultrasound

Het Ultra Sound- opzetstuk gebruikt ultrasone trillingen met een frequentie van 300 miljoen keer per seconde. Deze ultra geluidsgolf stimuleert het huidweefsel en verbetert de opnamecapaciteit van uw huidcel. Ook deze behandeling vermindert fijne lijntjes en rimpels. De Ultra Sound genereert wrijvingswarmte die de bloedsomloop verbetert, de spieren ontspant en het opgeslagen vetweefsel afbreekt. Hierdoor wordt bijvoorbeeld bij de lichaamsbehandeling cellulitis verminderd. Het is een zeer effectieve behandeling bij het gebruik van verschillende actieve bestanddelen, aangezien het helpt de opname van het product tot diep in de huidlagen te stimuleren, veel dieper dan de meeste standaard galvanische systemen.

 • Cryotherapie

De cryotherapie wordt als laatste in de behandelprocedure uitgevoerd. Het cryotherapie-opzetstuk voelt koud aan op het huidoppervlak. Doordat de huid wordt afgekoeld worden de poriën gesloten en worden de actieve werkstoffen in de behandelde gebieden ingesloten, zodat de voordelen van de producten optimaal worden benut en het maximale resultaat wordt behaald.

 • Glycol peeling

Tijdens de behandeling gebruiken we een unieke combinatie van glycolzuren en hyaluronzuur. Hiermee wordt de huid gedeeltelijk op effectieve wijze gepeeld en de huid krijgt maximaal volume en vitaliteit. De aanmaak van eigen collageen en elastinevezels worden optimaal gestimuleerd. Het resultaat is een stevige en veerkrachtige huid met een jonge uitstraling.

De diamond peel, thermotherapie, ultrasound en cryotherapie zijn ook apart bij te boeken bij een behandeling.

 • Mesotherapie

Met een Mesotherapiebehandeling wordt een krachtige cocktail van actieve stoffen zoals hyaluronzuur en vitamines in kleine hoeveelheden in de huid gebracht met een behandelpen. Mesotherapie kan zowel in het gezicht, hals en decolleté worden gebruikt. Fijne lijntjes en rimpeltjes vervagen en uw huid krijgt weer een jonge en frisse uitstraling.

 • Meso + CNC = resultaat

De combinatie van deze behandelingen zorgt ervoor dat:

• uw huid stevig en veerkrachtig wordt en een jonge uitstraling heeft;

• uw huid beter vrije radicalen kan neutraliseren;

• het vochtbindend vermogen van uw huid verbetert;

• uw bindweefsel wordt geactiveerd;

• u minder rimpels krijgt.

Klik hier voor meer informatie over de Diamant micro-dermabrasie.

Mesoporatie

Mesoporatie is het nieuwste anti-ageing apparaat en een onderdeel van de Aesthetic World CNC. Het lijkt op mesotherapie, maar bij mesoporatie wordt er gewerkt zonder naald. Een actieve behandeling waarbij intensieve werkstoffen in uw huid worden gesluisd voor een nog effectiever, nog zichtbaarder en langdurig resultaat: een verfijnde huidtextuur, verfijnde poriën een betere elasticiteit.
Speciaal ontwikkelde werkstoffen die gebruikt worden zijn: AGE Defence Liposomen Liposomen zijn huideigen stoffen die vocht binden en het transport van werkstoffen in de huid verbeteren. AGE Defence Hyaluron Hyaluronzuur geeft en bindt vocht in de huid, geeft volume en vermindert de rimpeldiepte en geeft uw huid een jeugdige uitstraling. Gatuline Gatuline ontspant de spieren en geeft een liftende botox-like werking. De werkstoffen worden met stroom ingesluisd in de huid. De liposomen werken als een vervoermiddel in uw huid waardoor de opname van de andere werkstoffen nog beter gaat, met als resultaat een jongere en liftende huid.

Klik hier voor meer informatie over de mesoporatie.

Microneedling

Met behulp van een micro-needling roller worden kleine kanaaltjes in uw huid gemaakt. Hierdoor kunnen de gebruikte werkstoffen dieper in de huid hun werk doen. Deze behandeling heeft als doel structurele en duurzame huidverbetering te bewerkstelligen en/of om uw huid de schoonheidsproducten beter te laten opnemen.

Microneedling gebruikt Beauskin bij de behandeling van onder andere: rimpelvervaging, huidverstrakking, en vermindering of verwijdering van ouderdomsvlekken, littekenverbetering, vermindering van striae, vermindering/verwijdering van pigmentvlekken en vermindering van couperose. Microneedling is een methode die volume, elasticiteit en veerkracht in uw huid herstelt. Het verbetert de huidstructuur en vermindert fijne lijntjes.

Klik hier voor meer informatie over de Microneedling.

Rimpel- en littekencorrectie

Voor rimpel- en littekencorrectie maakt Beauskin gebruik van de technieken Bioskinjetting, Bioskinsmoothing en Mcure. Op een natuurlijke manier wordt met deze technieken de rimpel of het litteken blootgelegd en uw huid gestimuleerd zelf collageen aan te maken. Er komt geen inspuiting aan te pas. Alle behandelingen verminderen rimpels en corrigeren oneffenheden op een veilige manier. Voorafgaand aan de behandeling worden serums aangebracht die tijdens het needlen door de huid worden opgenomen. De serums hebben het vermogen veel vocht aan zich te binden, waardoor uw huid voller, steviger en dikker wordt.De tijdelijke rode lijntjes die na de behandeling ontstaan zijn eenvoudig te camoufleren met de BioSkinJetting covercreme en na enkele dagen zijn ze volledig verdwenen.

Klik hier voor meer informatie over de Bioskinjetting.

Lifting & versteviging van het gezicht

Beauskin werkt met de L3 laser, ook wel koude laser genoemd, om uw huid te liften en verstevigen. Er komt geen chirurgische ingreep aan te pas, maar de resultaten zijn vergelijkbaar. Door licht, met 1 specifieke golflengte, op de huidcellen in te laten werken, wordt de stofwisseling binnen de cel opnieuw geactiveerd.

De L3 laser wordt ook wel een Niet Invasieve Laser genoemd (NIL). Dit betekent dat de behandeling 100% veilig is, geheel pijnloos (zelfs relaxerend) en geschikt is voor alle huidtypes en huidskleuren. De L3 is uitgerust met een aantal pulserende laser diodes die licht aanmaken met een golflengte van 905 nanometer.

Klik hier voor meer informatie over de L3.

Bindweefselmassage

Passage-Massage is een intensieve massage techniek, gericht op het herstelvermogen van de huid. Deze massage wordt niet toegepast op de spieren, maar op de bindweefsellaag van het lichaam die zich tussen de opperhuid en de spieren bevindt.

Deze massage bevordert het natuurlijk herstel van uw huid. De bindweefselmassage is geheel nieuw en uniek. Het vult onze andere behandelingen perfect aan. De doorbloeding in het weefsel wordt geactiveerd waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. De massage werkt celvernieuwend, uw huid gaat er jonger en steviger uitzien.

De Passage-Massage is geschikt voor vrijwel alle huidtypen, ook voor de dunne en gevoelige huid. Wat is het doel van de behandeling?
• Verbeteren van de doorbloeding van de huid;
• Opheffen van verklevingen in de huid waardoor o.a. littekens en rimpels minder worden;
• Stimuleren van het bindweefsel waardoor de huid meer stevigheid opbouwt;
• Verbeteren huidteint.

Klik hier voor meer informatie over de bindweefselmassage.

Elastine Infusion Therapy

Elastine Infusion Therapy is een unieke behandeling om elastine in de huid te herstellen. Beauskin werkt bij deze therapie met een hoge concentratie ezymen. Door deze behandeling kunt u uw elastineniveau verbeteren met twee jaar.

Klik hier voor meer informatie over de Elastine Infusion Therapy.

Beauskin heeft de expertise in huis om uw totale huidconditie te verbeteren.
Voor de diepe huidverbetering gebruiken wij naast mesotherapie en micro-dermabrasie een aantal andere technieken:

Microneedling

Met behulp van een micro-needling roller worden kleine kanaaltjes in uw huid gemaakt. Hierdoor kunnen de gebruikte werkstoffen dieper in de huid hun werk doen. Deze behandeling heeft als doel structurele en duurzame huidverbetering te bewerkstelligen en/of om uw huid de schoonheidsproducten beter te laten opnemen. Microneedling gebruikt Beauskin bij de behandeling van onder andere: rimpelvervaging, huidverstrakking, en vermindering of verwijdering van ouderdomsvlekken, littekenverbetering, vermindering van striae, vermindering/verwijdering van pigmentvlekken en vermindering van couperose.

Klik hier voor meer informatie over Microneedling.

 

Mesoporatie
Mesoporatie is het nieuwste anti-ageing apparaat en een onderdeel van de Aesthetic World CNC. Het lijkt op mesotherapie, maar bij mesoporatie wordt er gewerkt zonder naald. Een actieve behandeling waarbij intensieve werkstoffen in uw huid worden gesluisd voor een nog effectiever, nog zichtbaarder en langdurig resultaat: een verfijnde huidtextuur, verfijnde poriënen een betere elasticiteit.

Klik hier voor meer informatie over Mesoporatie.

 

Rimpel- en littekencorrectie
Voor rimpel- en littekencorrectie maakt Beauskin gebruik van de technieken Bioskinjetting, Bioskinsmoothing en mCure. Op een natuurlijke manier wordt met deze technieken de rimpel of het litteken blootgelegd en uw huid gestimuleerd zelf collageen aan te maken. Er komt geen inspuiting aan te pas. Alle behandelingen verminderen rimpels en corrigeren oneffenheden op een veilige manier. Voorafgaand aan de behandeling worden serums aangebracht die tijdens het needlen door de huid worden opgenomen. De serums hebben het vermogen veel vocht aan zich te binden, waardoor uw huid voller, steviger en dikker wordt.De tijdelijke rode lijntjes die na de behandeling ontstaan zijn eenvoudig te camoufleren met de BioSkinJetting covercreme en na enkele dagen zijn ze volledig verdwenen.

Klik hier voor meer informatie over Bioskinjetting.

Klik hier voor meer informatie over Bioskinsmoothing.

Klik hier voor meer informatie over mCure.

 

Lifting & versteviging van het gezicht
Beauskin werkt met de L3 laser, ook wel koude laser genoemd, om uw huid te liften en verstevigen. Er komt geen chirurgische ingreep aan te pas, maar de resultaten zijn vergelijkbaar. Door licht, met 1 specifieke golflengte, op de huidcellen in te laten werken, wordt de stofwisseling binnen de cel opnieuw geactiveerd.

Klik hier voor meer informatie over de L3 Laser.

 

Bindweefselmassage
Passage-Massage is een intensieve massage techniek, gericht op het herstelvermogen van de huid. Deze massage wordt niet toegepast op de spieren, maar op de bindweefsellaag van het lichaam die zich tussen de opperhuid en de spieren bevindt. Deze massage bevordert het natuurlijk herstel van uw huid.

Klik hier voor meer informatie over massages.

 

PHformula
PHformula is een medisch-cosmetische lijn waarmee naast dermatologen ook huidtherapeuten en gespecialiseerde schoonheidsspecialisten mogen werken. pHformula werkt met preventieve en herstellende werkstoffen die een langdurig resultaat geven. Beauskin biedt diverse behandelingen voor een totale huidverbetering bij:
• Acne;
• Huidveroudering;
• Hyperpigmentatie;
• Chronische couperose/extreme roodheid.

Klik hier voor meer informatie over phformula.

Kies voor het definitief laten verwijderen van haar waar u altijd al vanaf wilde. Hiervoor heeft Beauskin een prachtig alternatief, namelijk de PLS3. Dit is een lichtpulssysteem. De PLS3 is geschikt voor alle huid- en haartypen. Naast definitief ontharen, is het licht van de PLS3 ook zeer effectief tegen couperose, acne, steelwratjes, spinnetjes, ontsierde beenvaatjes en pigmentvlekjes.

beauskin-definitief-onthare
IPL staat voor Intense Pulsed Light, ook wel flitslamp genoemd. Door gericht met warmte haarzakjes te behandelen, sterven deze af en voorkomen we nieuwe haargroei. Het werkt alleen op haren met pigment, rode, grijze en witte haren kun je daarom beter op een andere manier behandelen.

De Intense Pulsed Light-methode (ook wel flitslamp genoemd) werkt volgens het principe van selectieve fotothermolyse, ook xenon-lichttherapie genoemd. Korte xenonlichtflitsen worden via een lichtgeleider (saffier) naar de te behandelen haren geleid. Het haar bevat melanine (pigment) dat het licht absorbeert en omzet in warmte gedurende enkele milliseconden. Dit warmte-effect werkt vernietigend voor het haarzakje. Dit betekent dat hoe meer pigment de haar bevat des te beter de haar te verhitten is. Rode, grijze en witte haren bevatten geen pigment. Hoewel soms anders wordt beweerd, zijn deze haren met IPL dus niet effectief te behandelen.

IPL kan ook gebruikt worden om huidaandoeningen te behandelen. Verschillende onderdelen in de huid absorberen licht van verschillende golflengtes. Het geabsorbeerde licht wordt omgezet in warmte, wat tot weefselschade en necrose leidt. De belangrijkste absorptie gebeurt door melanine (pigment) en hemoglobine (bloed, dus vaten). Door de golflengte, pulsduur en intensiteit van het licht zorgvuldig te kiezen kan relatief specifiek het een of het ander behandeld worden: de theorie van specifieke fotothermolyse. Laserlicht is licht van 1 golflengte, dat in fases beweegt. IPL is gewoon (ongeordend) licht van meerdere golflengten. Met behulp van filters kan het spectrum gedeeltelijk aangepast worden. IPL is daarmee meer flexibel dan lasers, maar minder specifiek. IPL kan toegepast worden voor behandeling van kleine vaatjes (tele-angiectasieën) zoals bij rosacea of hypertrofische litteken, hyperpigmentatie en haargroei op ongewenste plekken (bv. hirsutisme). Het wordt vooral toegepast door dermatologen en huidtherapeuten. Beauskin werkt met een pigmentmeter om te kunnen zien hoe actief het pigment in de huid aanwezig is en daar de behandeling op af te stellen: gegarandeerd veilig. Ook werkt Beauskin met een energiemeter omdat elke huid een andere energie nodig heeft. Ten slotte werkt Beauskin met verschillende filters om elke huidtype te kunnen behandelen.

Prijslijst ontharen dames

Behandelplaats & Prijs per behandeling

 • Bovenlip € 30,-
 • Bakkebaarden/wangen € 60,-
 • Kin € 30,-
 • Hele gezicht € 125,-
 • Buik vrouw € 75,-
 • Tepel/navel € 50,-
 • Oksels € 75,-
 • Bikinilijn smal € 75,-
 • Bikinilijn helemaal € 125,-
 • Onderarmen € 130,-
 • Onderbenen € 150,-
 • Bovenbenen volledig € 175,-
 • Achterkant bovenbenen € 110,-
 • Hele benen excl. Bikinilijn € 250,-
 • Hele benen incl. bikinilijn € 275,-

Disclaimer resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon

Prijslijst ontharen heren

Behandelplaats & Prijs per behandeling

 • Wangen vanaf € 60,-
 • Oorschelp € 70,-
 • Neus € 45,-
 • Hele gezicht € 125,-
 • Nek € 70,-
 • Oksels € 80,-
 • Armen € 180,-
 • Bovenarmen € 150,-
 • Schouders € 150,-
 • Rug € 200,-
 • Rug en schouders € 275,-
 • Buik € 180,-
 • Buik en borstkas € 250,-
 • Billen € 175,-
 • Schaamstreek heren € 150,-

Disclaimer resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon

Passage-bindweefselmassage

Passage-Massage is een intensieve massage techniek, gericht op het herstelvermogen van uw huid. Deze massage wordt niet toegepast op de spieren, maar op de bindweefsellaag van het lichaam die zich tussen de opperhuid en de spieren bevindt. De doorbloeding in het weefsel wordt geactiveerd waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. De massage werkt celvernieuwend, de huid gaat er jonger en steviger uitzien. Passage-Massage is geschikt voor vrijwel alle huidtypen, ook voor de dunne en gevoelige huid.

Udaya oorkaarsmassage

De Udaya is een diepreinigende massage en zorgt voor een diepe ontspanning. De massage stimuleert het lymfesysteem en heft eventuele energieblokkades op. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van Thaise kruidenstempeltjes en TÁDÉ oorkaarsen. In beide zit kurkuma verwerkt dat een ontstekingsremmende werking heeft en zuiverend werkt. Dit is goed om te ontgiften.

Udaya oorkaarskruiden massage is doeltreffend bij diverse klachten, waaronder:
• Lymfecirculatiestoornissen;
• Klachten in het Keel, Neus en Oorgebied;
• Veel medicijngebruik;
• Stress;
• Narcose.

De behandeling bestaat uit:
• Oormassage en warme kruidenstempels;
• Oorkaars;
• Voetmassage.

Klik hier voor meer informatie de oorkaarsmassage.

Andere Beauskin massages:

Sabaaydi-massage

Sabayaadi is een Thaise massage die ontwikkeld is uit de menselijke behoefte aangeraakt te worden. De kruidenstempels die Beauskin gebruikt, komen ook uit Thailand en zijn speciaal samengesteld voor de westerse mens. Beauskin werkt met meerdere massages van dit Nederlandse massage-instituut. Kom tot rust en ontdek het geheim van de Oosterse massage met warme kruidenstempels en olieën.

Wilt u meer informatie over Sabaaydi massage?

Chakra massage

Voor iedereen die naast de Sabaaydi massage een nieuwe ervaring wil aangaan! Door met uw chakra’s aan de slag te gaan, groeit uw zelfinzicht.

Zwangerschapsmassage

De zwangerschap is een mooie gebeurtenis.Helaas willen sommige ongemakkelijkheden wel eens voorkomen. Ideaal voor de pijntjes in de onderrug, nek, bekken en benen heeft Beauskin een heerlijke ontspannende zwangerschapsmassage. Deze massage werkt het vasthouden van vocht tegen.

Lichaamsmassage

Beauskin heeft diverse lichaamsmassages in haar assortiment. Vraag op basis van uw wensen naar welke behandeling bij u past.

Thaise voetreflexmassage

De massage is uitgebreid met speciale stokjes en warme kruidenstempels.

Hoofdhuidmassage

Even lekker wegzwijmelen? Probeer dan nu een heerlijke hoofdhuidmassage van Beauskin.