beauskin-massagesKom tot rust en ontdek het geheim van de oosterse massage Beauskin werkt met warme kruidenstempels en olie van Sabaaydi. Deze kruidenstempels zijn gevuld met geneeskrachtige kruiden. Alle behandelingen kunt u apart boeken, maar een combinatie ervan geeft u de ultieme ontspanning!
  • De werking van een ontspannende Sabaaydi massage: -geeft energie en een fit gevoel;
  • bestrijdt stress, vermoeidheid en slapeloosheid;
  • zorgt voor een goede doorbloeding;
  • heeft een reinigend effect op de organen;
  • brengt verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma,spit, jicht, en spierdystrofie;
  • houdt je lichaam preventief in een goede conditie;
  • voorkomt verzuring van het lichaam;
  • verstevigt de bloedvaten;
  • bestrijdt oedeem (als u teveel vocht vasthoudt);

Bevordert een goede doorstroming van uw lijf waardoor onderliggende blokkades vrijkomen en afvalstoffen loslaten.Contra-indicatie:
Zwangerschap, huidaandoeningen en open wonden, kanker, chemokuur, nat eczeem, ontregelde suikerziekte, onregelmatige hartslag, bij een leeftijd jonger dan 18 jaar.

Chakra voetmassage met kruidenstempelmassage

Chakra is een woord uit het oude Sankriet en het betekent wiel of rad. Chakras zijn energiepunten waar de energie doorheen stroomt. In je energiepunten neem je informatie op en laat je ook weer heel wat los. Iedereen maakt in zijn leven dingen mee die niet altijd even leuk zijn. De manier waarop je ermee omgaat, bepaalt of zo’n gebeurtenis een blokkade zal worden. Een blokkade houdt in dat een chakra niet meer open en in beweging is zoals het eigenlijk hoort. Hierdoor kan jouwe energie niet meer vrijelijk stromen. In het begin merk je daar misschien niet zoveel van, maar op de lange duur kan dat voor lichamelijke en geestelijke problemen gaan zorgen.

Deze massage bestaat uit het leggen van warme kruiden op de chakrapunten, tijdens de behandeling wordt er een visualisatie gegeven en gelijktijdig worden de chakrapunten op de voet gestempeld.

Thaise voetmassage met warme kruidenstempels

Met stokjes, drukpunten- en een onderbeenmassage wordt uw lichaam aangezet tot doorstroming. Als afsluiting van de massage werken we met de grote kruidenstempels. Als je de voeten van een mens in je handen hebt, heb je de totale mens in je handen. Door uw voeten goed te verzorgen, voorkomt u soms ziekten. Ziekten ontstaan door vervuiling in uw lichaam en verzwakking van het afweersysteem door een ophoping van afvalstoffen. Met deThaise voetmassage beinvloeden we de organen en hun onderlingen verbindingen.

Meridiaantherapie passen we toe via de 12 energiebanen die door het lichaam lopen. Deze energiebanen zijn verbonden met onze organen. Wanneer de energiebanen geblokkeerd zijn, heeft dit direct een negatief effect op de werking van een bepaald orgaan. Door de Thaise voetmassage van deze energiekanalen kunnen blokkades opgeheven worden en kan de energiestroom weer op gang komen, waardoor de organen beter kunnen fuctioneren.

Kokosstempelmassage

De kokosstempelmassage is een verzorgende wellness behandeling die bestaat uit het scrubben met een speciale kruidenscrubstempel. In deze stempel zitten vijf ingredienten.De combinatie van deze stoffen herstelt de huid, voorkomt ouderdomsverschijselen en versterkt het immuunsysteem. De massage verwijdert dode huidcellen en geeft nieuwe energie. Na de scrubmassage wordt de behandeling vervolgd met twee pure kokosstempels. De kokos is rijk aan olie die zeer aangenaam aanvoelt. De vrijkomende geur geeft je een exotisch vakantiegevoel. De kokos stabiliseert het bindweefsel, verstevigt de huid en zorgt voor meer spankracht.

Contra-indicatie:
Kanker, zwangerschap, notenallergie, hoge bloeddruk, diabetes.

Silk Secret massage

De Silk Secret is een verzorgende gezichtsmassage en bestaat uit:
het reinigen van het gezicht, het scrubben doormiddel van cocons van de zijderups;
een stempelmassage voor gezicht, hals en decolleté met kruidenstempels van zijde.

De ingrediënten van deze zijdestempels en de zijde zelf maken de huid zijdezacht. De massage geeft de huid een echte oppepper, rimpels vervagen en een droge huid wordt extra gevoed en krijgt zijn vitaliteit en spankracht terug.

Contra-indicatie:
Huidziektes, ziekte van Hodgin, Lymfeklier kanker, open eczeem, actieve psoriasis, open wondjes en huidkanker.

Sabaaydi kruidenmassage voor kinderen

Veel kinderen zijn vaak overgevoelig en kwetsbaar. Om een kind weerbaar te maken en meer zelfvertrouwen te laten ontwikkelen, is massage met speciaal afgestemde kruiden zeer heilzaam. Deze massage ontspant hun spieren en bervordert de beweegbaarheid van hun botten, zodat ze soepeler, minder gespannen in het leven staan. Doordat stress verdwijnt, gaan kinderen na deze behandeling ook beter slapen. Met massage stimuleer je de verwijdering van afval- en gifstoffen, zo stimuleer je ook het zelfgenezende vermogen van hun lichaam en geest. De kruiden zijn weerstandverhogend. Bij kinderen die last hebben van luchtweg infectie, verkoudheid en verstopte neuzen werken de kruiden zeer verlichtend.

Zwangerschapsmassage

De zwangerschap is een mooie gebeurtenis. Helaas willen sommige ongemakken wel eens voorkomen. Beauskin geeft u een heerlijk ontspannende massage met extra aandacht voor uw onderrug, nek, bekken en benen. Daarnaast werkt deze massage positief op de vochtafvoer.

De zwangerschapsmassage wordt alleen gegeven aan zwangere vrouwen die geen complicaties hebben. Denk bijvoorbeeld aan hoge bloeddruk, suikerziekte, zwangerschapsvergiftiging. In dat soort gevallen mag Beauskin absoluut geen massage verzorgen..

Ongkara Balinees Spa Concept

Met het Ongkara Concept gebruiken we natuurlijke stenen en ingrediënten zoals edelstenen, kruiden, specerijen, cacao en pure plantaardige oliën, om zo de verbinding tussen het innerlijk evenwicht opnieuw te activeren.
Met het Balinees Spa Concept nemen we u mee, al is het maar voor even, naar het paradijs van de zintuigen: Bali, het eiland der goden, geesten en demonen. Op Bali ruikt het overal naar wierook en vers geplukte bloemen. Eindeloze witte stranden en kristalhelder water – het paradijs is heel dichtbij.

Ongkara kristal Spa Face
Een speciale behandeling voor het gezicht:
–  verschillende soorten kruidenpeelings;
–  bijpassende traditionele gezichtsoliën;
–  een massage met in olie verwarmde edelstenen;
–  een chocolademasker;
–  ter afsluiting een Lotus gezichtscrème.