Nimue staat bekend om haar moderne huidclassificatie concept (Environmentally Damaged Skin, Hyperpigmented Skin, Problematic Skin, Interactive Skin) en een unieke filosofie gebaseerd op vier punten, huidverjonging, herstel, antioxidatie en zonbescherming.

Nimue biedt met haar weloverwogen scala aan behandelingen en producten oplossingen voor onderhoud en verbetering van diverse huidtypes.Het resultaat is wereldwijd bewezen door Nimue’s succesvolle behandelmethodes.

Nimue producten bevatten actieve ingredienten die het vermogen hebben om zichtbare resultaten te boeken. De actieve subsanties bestaan uit eerste klas laboratorisch ontwikkelde en natuurlijke plantaardige ingrediënten met een therapeutische werking. De focus hierbij is: het beïnvloeden van het vermogen van de huid om de conditie te optimaliseren.

Professionele Nimue behandelingen

Een blijvende trend is een duurzame, jonge en stralende huid. Nimue Skin Technology blinkt uit als het gaat om anti-ageing, huidverbetering en huidverjonging.

De focus van deze nieuwe generatie cosmetica zijn behandelingen en peelings die het vermogen van de huid stimuleren en beïnvloeden om de huidconditie te verbeteren. De behandelfilosofie richt zich met actieve ingrediënten op huidverjonging, herstel, anti-oxidatie en zonbescherming.

De huidspecialisten van Nimue Skin Technology bieden een scala aan behandelingen en producten om jouw huid in topconditie te krijgen en te behouden. Ervaar zelf het resultaat en overleg met de Nimue huidspecialist bij schoonheidssalon Beauskin welke behandelingen en producten het beste zijn voor jouw huid.

Environmentally damaged skin:

Een environmentally damaged skin kun je het beste omschrijven als een huid die beschadigd is door invloeden van buitenaf, in het bijzonder de zon. Nimue’s nieuwe generatie derma-cosmeceuticals bevat ingrediënten uit de bio-industie en natuurlijke grondstoffen voor effectieve huidverjonging.

Kenmerken van de Environmentally Damaged skin zijn:

 • Ruwheid en ongelijkmatige huidtextuur
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Elastose
 • Onregelmatige pigmentatie
 • Door de zon beschadigde huid
 • Gevoelige huid (roodheid)
 • Droge, vochtarme en vette huid
 • Dunne huid met verlies aan volume en elasticiteit
 • Verminderde reactie van het imuunsysteem
 • Een huid met een vertraagde genezing

Hyperpigmentatie:

Hyperpigmentatie ( huid met pigmentvlekken ) uit zich in een oneffen huidskleur. In het gezicht wordt dat beïnvloed door interne en externe factoren zoals bijvoorbeeld zonlicht, medicatie of verkeerde cosmetica gebruik. De grootste boosdoener is UV-straling.

Nimue’s nieuwe generatie derma-cosmeceuticals werkt met hoge kwaliteit producten met hoogwaardige actieve ingrediënten verkregen uit de biotechnologie en natuurlijke grondstoffen. Voor effectieve bleking van de huid. Werkt pigment remmend en zorgt voor een egale huidskleur.

Kenmerken van Hyperpigmented skin zijn:

 • Ongelijkmatige huidskleur
 • Doffe, vale teint
 • Gelige huidskleur

Acne:

Acne kan het best worden beschreven als een actieve talgklierwerking. Een genetische afwijking is het grootste probleem bij een overactieve werking van de talgklier. Nimue’s nieuwe generatie derma-cosmeceuticals produceert hoge kwaliteit producten met actieve ingrediënten uit de biotechnologie en natuurlijke grondstoffen. Speciaal geselecteerd voor de behandeling van de Problematic Skin. Exfolieert, zuivert de poriën, controleert bacteriën en de talgafscheiding. Houdt de huid in balans.

Kenmerken van een vette huid zijn:

 • Glimmende huid
 • Mee-eters
 • Puistjes
 • Littekens

Indicaties voor de interactive range zijn:

 • Een huid die geen enkele overeenkomst met de environmental damaged, hyperpigmented of problematic skin heeft
 • Een huid die uit balans is door ziekte, medicatie of stress een gevoelige huid

Nimue’s nieuwe generatie derma-cosmeceuticals zijn producten die op een zeer hoog niveau actieve ingrediënten bevatten uit de bio-technologie en natuurlijke bronnen, die de huid effectief en doeltreffend behandelen.

Kenmerken van de Interactive range zijn:

 • Chronische roodheid
 • Couperose
 • Kwetsbare huid
 • Eczeem
 • Psoriasis

Behandelingen

Huidverzorging

Nimue Core Behandeling
45 minuten € 49,-
Een verzorgende basisbehandeling waarbij de huid goed wordt gereinigd, gepeeld en in balans wordt gebracht. Ideaal om een aantal keren te ondergaan om de huid in een korte tijd op te peppen.

 

Nimue Support Behandeling
60 minuten € 65,-
Een verzorgende behandeling waarbij de huid goed wordt gereinigd, gepeeld en in balans wordt gebracht. Een aansluitend masker zorgt ervoor dat de huid eveneens optimaal gevoed wordt.

 

Nimue Deluxe Behandeling
75 minuten € 79,- | Collagen masker meerprijs € 10,-
Een luxe behandeling waarbij behalve het reinigen en peelen de huid eveneens wordt voorzien van een flinke dosis anti-oxidanten. Na een voortreffelijke massage wordt de behandeling afgesloten met een speciaal modellerend masker of collageen vliesmasker voor een ultieme beleving.

 

Nimue Glycolic Behandeling
75 minuten € 79,-
Deze behandeling zorgt ervoor dat zonbeschadiging wordt herstelt en rimpeltjes worden verfijnt dankzij glycolzuur. Vervolgens wordt de huid voorzien van een hoge dosis vocht met het rijke en romige super hydrating mask voor comfort en verzadiging van de huid.

 

Huidverjonging

Nimue Microneedling
90 minuten € 110,- | Collagen masker 119,- | aanschaf Microneedling roller eenmalig € 29,-
Behandeling waarbij aanmaak van collageen wordt gestimuleerd door de microneedling roller, waarbij ultrafijne naaldjes de huid op een gecontroleerde manier beschadigen. Door specifieke werkstoffen in de huid te brengen zal de huid gladder worden en zichzelf verjongen door collageen aanmaak. De beste optie bij een gepeelde huid voor de meeste huidverjonging.

 

Nimue Moisture Boost Treatment
60 minuten € 69,-
Comfortabele en sterk hydraterende behandeling voor de vochtarme, rijpe huid met rimpeltjes of volumeverlies. Dankzij hyaluronzuur wordt de vochtbalans herstelt en de stofwisseling geoptimaliseerd.

 

Nimue Anti Wrinkle Treatment
75 minuten € 79,-
Complete behandeling voor rimpelvermindering bij de rijpere huid met eventueel zonbeschadiging. Voorziet de huid van comfort en verzadigt de droge huid.

 

Huidverbetering

 

Nimue Peel Intens
75 minuten € 79,-
Voor iedereen die een nieuwe huid wil! Deze specialistische behandeling bestrijdt acne en stimuleert collageen. Ideaal om een paar keer per jaar af te wisselen met alle andere behandelingen om de huid energiek en fit te houden!

 

NIMUE-SRC™
75 minuten € 85,-
De nieuwe NIMUE-SRC™ behandelingen zijn wetenschappelijk onderbouwd met specifieke combinaties en concentraties van zuren. Voor het vernieuwen van de opperhuid, het verwijderen van de beschadigde buitenste huidlagen en het stimuleren van een gezonde epidermale groei.

 

Nimue SRC Problematic Skin
75 minuten € 85,-
Speciaalbehandeling waarbij de acne huid intensief wordt gepeeld, vernieuwd en voorzien wordt van werkstoffen die ontstekingsremmend werkt en de genezing van acne ondersteunt. Ook ideaal voor de glimmende huid.

 

Nimue SRC Hyperpigmented Skin
75 minuten € 85,-
Speciaalbehandeling waarbij alle soorten pigmentvlekken worden behandeld en verhelderd. De huid wordt op een gecontroleerde wijze gepeeld, terwijl specifieke actieve werkstoffen zorgen voor het verminderen van kleurverschillen. Geeft tevens een mooie glans en volume aan de huid.

 

Nimue SRC Environmentally Damaged Skin
75 minuten € 85,-
Speciaalbehandeling voor de huid met zonbeschadiging en rimpeltjes. De huid wordt optimaal gepeeld terwijl huidverjongende werkstoffen diep in de huid worden getransporteerd voor ultieme huidverjonging.