beauskin-tamaraSchoonheidssalon Beauskin is allround deskundig op het gebied van persoonlijke verzorging en beauty. Na een grondig miscroscopisch onderzoek van uw huid (de Skin Microscope), waarbij we ook foto’s maken, adviseren wij u graag over de verzorging die het beste bij u past. Na een paar weken maken we opnieuw een analyse om de startconditie en het bereikte resultaat naast elkaar te leggen.Wij maken bij al onze behandelingen uitsluitend gebruik van natuurlijke producten. Beauskin staat voor een deskundige en tegelijkertijd persoonlijke benadering.

Feitjes

• Schoonheidssalon Beauskin is opgericht door Mevrouw Tamara Scharn in juli 2004.

• Schoonheidssalon Beauskin is STIVAS gediplomeerd.

• Beauskin heeft in april 2012 de opleiding SkinMaster (anti-ageing)afgerond. Een SkinMaster is een ervaren schoonheidsspecialiste die zich gespecialiseerd heeft in anti-aging en huidverjongingstechniek.

Klik hier voor meer informatie over SkinMaster.

beauty-03

Behandelingen bij Beauskin zijn een alternatief voor een arts of kliniek. Wij bieden diverse rimpelcorrecties, liftende- en huidverbeterende behandelingen zonder dat er injectables of chirurgie aan te pas komen. De afgelopen jaren hebben we al veel klanten tevreden kunnen stellen met een mooier en jonger uiterlijk.

Leerbedrijf

Beauskin is een erkend leerbedrijf voor stagiaires. Neem contact op met ons op als u interesse heeft in een stage.