Heeft uw huid last van volumeverlies, verslapping, verdunning en rimpeltjes? Met Elastine Infusion Therapy krijgt u een twee jaar jongere huid, al na 1 behandeling ziet u resultaat. De Elastine Infusion Therapy is een geweldige en pijnloze techniek om de huid te verstevigen, de huid haar veerkracht terug te geven en haar voller en jonger te maken. Infusion Therapy bevat een hoge concentratie aan enzymen om de huid te stimuleren om de inlijving van het tropo-elastine in het bestaande elastine in de huid te versnellen en te bevorderen. Door middel van warmte is de behandeling ook zeer ontspannend. Het werkt als een natuurlijke facelift. Vanaf ons 25e levensjaar beginnen we elastine te verliezen. Met deze therapie kunt u het elastineverlies beperken. Het meest optimale effect behaalt u door de Elastine Infusion Therapy in kuurvorm te doen. De kuur bestaat uit 6 behandelingen in een half jaar.

Behandeling
Reiniging, silver peeling, microdermabrasie (Diamond peel), modules, L3 soft laser, Elastine Infusion Therapy.
Bij de eerste behandeling van de kuur krijgt u Dermalastyl-BX elastine creme om de behandeling thuis voor te zetten en de elastine-aanmaak in uw huid te blijven bevorderen. Na de kuur, om het resultaat te behouden, is het aan te raden om 1 keer in de 3 maanden voor 1 behandeling terug te komen.

icon-info Prijs informatie:
Enkele behandeling 75 minuten  € 109,-
Elastine Infusion therapy kuur 5 + 1 gratis inclusief SkinElast en de Dermalastyl-BX elastine creme en SkinElast voor meer veerkracht en elasticiteit. Aanvullend Decollete  € 25,-