Schoonheidssalon Beauskin

Beauskin

Collageen Face Threadlift Therapy

Direct zachtere rimpels

De Collageen Threadlift (draadlift) en Collageen Threadlift ampullen behandelingen zijn momenteel ontzettend trendy voor het verminderen van rimpels. Naarmate we ouder worden neemt de aanmaak van collageen, hyaluronzuur en elastine af. We zien de eerste rimpels verschijnen. De meeste van ons willen hier graag iets aan doen; op een natuurlijke manier. Met de Collageen Threadlift behandeling kunnen we fijne lijntjes en rimpels vervagen.

De Collageen Face Threadlift Therapy is een draadlift therapie waarbij goed absorbeerbare collageendraadjes / fibers in een liftend en anti-rimpel serum op de rimpelzones worden gelegd, waardoor je een directe absorptie in de rimpel krijgt.

De Collageen Face Threadlift Therapy zorgt voor de ultieme hydratatie van het behandelde gebied, verzacht fijne lijntjes en rimpels, helpt bij het verkrijgen van een mooie glans op de huid, en verstevigt de huid. Bij regelmatig gebruik werkt dit product als een huidinjectie.   

Na herhaaldelijk gebruik blijft het resultaat langer zichtbaar.

Verdwijnen de rimpels?
Nee, ze gaan niet weg, maar worden wel minder diep. Voor het beste resultaat is het nodig dat je een kuur volgt. Een eenmalige behandeling is een mooie boost, maar in een kuur kun je werken aan een mooi resultaat.

Eenmalig kan het collageendraad ampul aan je behandeling worden toegevoegd voor een direct liftend effect. Want je zet de huid actief aan het werk om zelf collageen aan te maken en zo langduriger rimpels te verzachten.

Als je een kuur volgt, dan zie je dat de rimpeldiepte afneemt. Bij elke persoon zal het resultaat anders zijn; dit is van vele factoren afhankelijk en daarom kunnen wij helaas niet voorspellen wat het bij jou gaat doen. Voor de hals heb je meer behandelingen nodig dan voor het gezicht.

Hoe ziet de kuur eruit? 
Face Threadlift Therapy bestaat uit 6 behandelingen.

De eerste drie keer kom je om de 10 tot 14 dagen, daarna twee keer om de 3 weken en de laatste behandeling is na 1 maand.
Bij de eerste vier behandelingen worden ook de losse draadjes extra meegenomen in de diepere rimpels.

Thuis verzorg je dagelijks de huid met het Hyalogy P-effect Essence serum van Forlle’d.

Dit is een multifunctioneel anti-ageing serum met een langdurig hydraterend en stimulerend effect. Het dringt door het basale membraan heen en reguleert het vochtgehalte in de diepere huidlagen terwijl het de collageen- en elastineproductie stimuleert.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?
We brengen de collageendraad aan in de rimpel met een speciaal serum. Deze zakt in jouw huid en gaat daar je collageen aanmaak stimuleren, waardoor de rimpel minder diep zal worden.

Om de collageen draadlift goed te laten opnemen in de huid gaan we, na de reiniging en de enzyme peeling, de huid voorbereiden om de doorbloeding te optimaliseren en de huid actief te maken.

Het kan worden gecombineerd met diverse behandelmogelijkheden zoals L3 Facelift soft laser, Microcurrent, Carboxy Therapy, Elastine Infusion Therapy, Face Lifting bindweefselmassage, Premium HA Filling-poeder en zelfs onze Booster-ampullen, om de resultaten te versterken tegen veroudering en tegen rimpels.

Daarna volgt het licht rollen of stempelen met microneedling. Door de huid vooraf te stimuleren, krijgt de huid een actieve prikkel om zich te versterken en te verstevigen en het collageen draadlift ampul optimaal op te nemen.

Welke gebieden kun je behandelen:
– Gezicht
– Hals (hier heb je meer behandelingen voor nodig)
– Decolleté

We kunnen ook losse zones behandelen zoals:
– Voorhoofd
– Rimpels rondom de ogen
– Neuslippen plooi

Collageen aanmaken

De Collageen Face Threadlift Therapy zorgt ervoor dat jouw eigen collageen gehalte verbetert en er daardoor jong en nieuw collageen aangemaakt wordt. Het resultaat is heel natuurlijk. De liftende en verstevigende werking blijft ongeveer drie maanden doorwerken. Doordat we ook blijven verouderen is de optimale onderhoudsbehandeling dan ook eens per drie maanden.

Is de behandeling pijnlijk?
Nee, totaal niet, want we gebruiken geen heftige peelings, injecties of wat dan ook. We brengen de collageendraad met een speciaal tangetje en serum aan in de rimpel en dat is pijnloos. Wij spuiten ook géén draden in (dit is een hele andere techniek).

Tarieven Collageen Face Threadlift Therapy:
Platinum € 135,- , inclusief maximaal 5 draden
€ 10,-  meerprijs per extra collageendraad

Collageen Face Threadlift Therapy kuur
Bestaat uit 6 behandelingen. De eerste drie keer kom je om de 10 tot 14 dagen, daarna twee keer om de 3 weken en de laatste behandeling is na 1 maand.
Bij de eerste vier behandelingen worden ook de losse draadjes extra meegenomen in de diepere rimpels.

Face Threadlift Therapy kuur € 809,- , inclusief gratis Forlle’d  Hyalogy P-effect Essence serum  t.w.v. € 259,– ter ondersteuning van de collageen- en elastineproductie.

Meer behandelingen

Skin Needling

Skin Needling

Needling is een methode die het volume, het collageen, de elasticiteit en de veerkracht van je huid herstelt. Het verbetert de huidstructuur en vermindert fijne lijntjes. Huidveroudering en huidverslapping wordt hiermee effectief verholpen...

Rimpelbehandeling

Rimpelbehandeling

Bij deze behandeling wordt er speciaal aandacht besteed aan specifieke probleemgebieden zoals het delicate ooggebied of de zogenaamde barcode rond de mond. De TDS Firming is door de natuurlijke stimulatie van collageen dé remedie voor deze probleemgebieden...

Cocktailbehandeling

Cocktailbehandeling

Een actieve behandeling waarbij intensieve werkstoffen in je huid worden gesluisd voor een nog effectiever, nog zichtbaarder en langdurig resultaat: een verfijnde huidtextuur, verfijnde poriën, een betere elasticiteit en een jongere en liftende huid...

Beauty Skin Boosting

Beauty Skin Boosting

Bij Beauty Skin Boosting worden cocktails ingezet met lichaamseigen werkstoffen, die de huid goed opneemt en waarmee de huid wordt geactiveerd zodat deze zich weer gaat vernieuwen in een jonge huid...

Bioskinjetting

Bioskinjetting

Merk je bij het lachen of bij andere gezichtsuitdrukkingen dat er fijne lijntjes rond de ogen ontstaan? Of zie je ‘s morgens bij het wakker worden duidelijk diepere rimpels bij je voorhoofd en/of rondom je mondhoeken? Of heb je een litteken waar je je aan stoort?...

Shireen

Shireen

Schoonheidssalon Beauskin heeft zich onder andere gespecialiseerd in anti-ageing. De variatie in behandelingen is groot. Als je last hebt van rimpels, fijne lijntjes rondom de ogen of bijvoorbeeld een frons, heb ik daarvoor een nieuwe behandelmethode die je er direct jonger uit laat zien...

pHformula

pHformula

Snel resultaat voor ieder huidprobleem! pHformula is een innovatief merk met de meest effectieve behandelingen op het gebied van huidverjonging en huidverbetering.

3D Skin Fitness

3D Skin Fitness

Transformage 3D Skin Fitness is een massage voor zowel dames als heren die er mooi en jong uit willen blijven zien. Want als je lekker in je vel zit dan straal je dat ook uit. 3D Skin Fitness is een anti-ageing massagemethode; een ‘work out’ voor de huid, de hals en het decolleté.
Passage bindweefselmassage

Passage bindweefselmassage

De Passage bindweefselmassage is een speciale, effectieve en intensieve massagetechniek met direct resultaat. Deze massage is gericht op het herstelvermogen van de huid. Deze massage wordt niet toegepast op de spieren maar op de bindweefsellaag van het lichaam...

L3 Facelift soft laser

L3 Facelift soft laser

Heeft jouw huid wat aan elasticiteit verloren en voelt ze bij de hals, de kaaklijn of het decolleté minder soepel aan? Schoonheidssalon Beauskin heeft uitstekende, effectieve behandelingen en producten om verslapping van de huid tegen te gaan!..

Elastine Infusion Therapy

Elastine Infusion Therapy

Heeft je huid last van volumeverlies, verslapping, verdunning en rimpeltjes? Met Elastine Infusion Therapy krijg je een twee jaar jongere huid; al na één behandeling zie je resultaat. De Elastine Infusion Therapy is een geweldige en pijnloze techniek om de huid te verstevigen...

pHformula Instant Lift

pHformula Instant Lift

De behandeling bestaat uit: reinigen, huid voorbereiden, dermabrassion massage cream peeling, onzuiverheden verwijderen, instant resurfacing masker, power essence tonic, vitamine C werkstof, recovery crème, beschermende verzorging.
Nimue behandelingen

Nimue behandelingen

Nimue biedt met haar weloverwogen scala aan behandelingen en producten oplossingen voor onderhoud en verbetering van diverse huidtypen. Het resultaat is wereldwijd bewezen door Nimue’s succesvolle behandelmethoden...

Huidoneffenheden

Huidoneffenheden

pH Littekenbehandeling, Striae behandeling, Steelwratjes, Couperose, Ontsierende beenvaatjes (laserbehandeling)...
Jongeren

Jongeren

Jongerenbehandeling met Nimue (tot en met 18 jaar) Veel tieners hebben last van acne, wat zich vaak al begint te uiten tussen 10-13 jaar. Acne ontstaat in de periode dat de hormoonhuishouding verandert tijdens de puberteit.
Nimue Peel Intens

Nimue Peel Intens

Voor iedereen die een nieuwe huid wil! behalve de gevoelige huid. Het is een intensieve maar veilige peeling voor een door de zon en het milieu beschadigde huid. Na deze specialistische behandeling zie je duidelijke huidvernieuwing.
Chronische Roodheid

Chronische Roodheid

Een chronisch rode huid kan behoorlijk vervelend zijn. Dit kan komen door couperose of verbranding. Ook kan de huid rood aanzien door een bacteriële verstoring. Deze aandoening wordt vaak met zware medicatie behandeld, waardoor de weerstand van de huid achteruitgaat.
Acne behandeling

Acne behandeling

De unieke combinatie van actieve werkstoffen in de pHformula A.C.N.E. solutions is speciaal geformuleerd om de grootste symptomen van acne zoals comedonen, onderhuidse ontstekingen en puistjes te genezen.
pHformula behandelingen

pHformula behandelingen

pHformula is een innovatief merk met de meest effectieve behandelingen op het gebied van huidverbetering...
Donkere kringen rond de ogen

Donkere kringen rond de ogen

De Dark Circles behandeling heeft als doel het verhelderen van pigmentatie rond de ogen. De combinatie van actieve ingrediënten is speciaal gemaakt voor de kwetsbare huid rond de ogen.
Pigmentvlekken

Pigmentvlekken

Veel mensen hebben last van pigmentvlekken. Er zijn verschillende soorten pigmentvlekken en ze ontstaan ook door verschillende oorzaken. Een pigmentvlek kan door een trauma of hormonaal ontstaan of is genetisch bepaald...

Maak een afspraak

Openingstijden

Even weken

 • Maandag : 9:15 - 21:00
 • Dinsdag : 9:15 - 21:00
 • Woensdag : 9:15 - 18:00
 • Donderdag : 9:15 - 21:00
 • Vrijdag : 9:15 - 18:00
 • Zaterdag : Gesloten
 • Zondag : Gesloten

Oneven weken

 • Maandag : Gesloten
 • Dinsdag : 9:15 - 21:00
 • Woensdag : 9:15 - 18:00
 • Donderdag : 9:15 - 21:00
 • Vrijdag : 9:15 - 18:00
 • Zaterdag : 9:15 - 17:00
 • Zondag : Gesloten
0
  0
  Winkelmand
  Winkelmand is leeg
  Maak een afspraak