Snel resultaat voor elk huidprobleem!

pH Formula is een innovatief merk een van de meeste effectieve behandelingen op het gebied van huidverjonging en huidverbetering. Door een behandeling met pH Formula voorkomen we chirurgische ingrepen. Dit zogeheten dermatologische skin resurfacing systeem concentreert zich op een reeks huidproblemen, zoals huidveroudering , acne, hyperpigmentatie en gevoeligheid, chronische roodheid ( rosacea ) en biedt snel resultaat voor elk huidprobleem. Cominaties van medische ingredienten geven een verbluffend resultaat zonder onaangename complicaties.

Onze passie om de gezondheid van de huid te verbeteren en onze innovatieve benadering zorgt voor de ontwikkeling van nieuwe producten met multifunctionele voordelen. Dit geeft het hoogst haalbare resultaat.

Professionele pHformula behandelingen

pHformula biedt een breed scala aan producten en behandelingen. Zowel voor snel resultaat bij complexe huidproblemen als voor langdurig onderhoud en verjonging.

Meer dan een peeling
pHformula maakt de huid sterker, stralender en jonger. Het is sensationeel om een peeling en het inbrengen van werkstoffen door middel van zuurstof in één te ervaren. De huidbehandelingen leveren dan ook spectaculaire resultaten op bij:

  • Huidveroudering, intensieve rimpel vermindering en het verstrakken van de huid
  • Acne, ontstekingen en het talggehalte van de huid
  • Hyperpigmentatie en huidverkleuringen worden spectaculair verminderd
  • Chronische roodheid, diffuse roodheid, couperose en rosacea

Met een peeling van pHformula kun je gewoon de volgende dag weer naar je werk. De huid heeft geen lange hersteltijd nodig.

Het innovatieve Skin Resurfacing Systeem van pHformula bevat actieve werkstoffen van farmaceutische oorsprong. Deze resurfacing peeling van pHformula werkt diep in het weefsel. De pHformula Pre- en Post producten optimaliseren de resultaten van de behandelingen. pHformula zorgt voor een speciaal op uw huid afgestemde formule waarmee werkstoffen in de huid worden getransporteerd: dit is het herstructureren van de huid waarbij het probleem van binnen en van buiten wordt aangepakt.

Prachtig resultaat: van binnenuit en van buiten naar binnen terwijl krachtige voedende werkstoffen binnenin de huid helpen met snel herstel.

Huidverjonging

Huidverjonging pH A.G.E Resurfacing 75 minuten € 89,-
Huidverjonging/versteviging Peptide Power Treatment 75 minuten € 89,-

Behandeling

Actieve en effectieve skin resurfacing solutions voor het behandelen van huidveroudering zoals photo-ageing, pigmentveranderingen, een doffe en matte huid en oppervlakkige tot medium diepe expressielijntjes.

De pHformula A.G.E. solutions zijn speciaal geformuleerd als een geavanceerde anti-ageing skin resurfacing behandeling om tekenen van huidveroudering te corrigeren.

 

Hyperpigmentatie

Pigmentvlekken en zonschade 75 minuten € 99,-

Behandeling

De unieke pHformula powerclay formule welke verwerkt is in de M.E.L.A. resurfacing behandelingen is een krachtige behandeling tegen hyperpigmentatie.

De behandeling is speciaal ontwikkeld om het opstapelen van pigment in de opperhuid te verminderen. Het vernietigt op een effectieve wijze de activiteit van het tyrosinase-enzym terwijl de celdeling in de opperhuid wordt versneld waardoor de natuurlijke afstoot van pigmentcellen wordt bevordert. Dankzij deze innovatieve en hoogst effectieve werking worden zichtbare resultaten geboekt zonder enige risico.

 

Acne

A.C.N.E Resurfacing Acne, vette huid, grove porieen 75 minuten € 89,-
A.C.N.E Rosacea Treatment 75 minuten 89,-
Adult ( volwassen ) Treatment 75 minuten € 89,-

Behandeling

De unieke combinatie van actieve werkstoffen in de pHformula A.C.N.E. solutions zijn speciaal geformuleerd om de grootste symptomen van acne zoals comedonen, onderhuidse ontstekingen en puistjes te genezen.

Het is ontwikkeld om de 4 factoren die acne triggeren op te heffen:
Verhoogde talgproductie
Verhoorning
Aanwezigheid van de acne-bacterie
Ontstekingen

;

Chronische Roodheid

Rooheid, gevoelige huid, onzuiverheden, grove porieen,zonbeschadiging, rode adertjes couperose, Rosacea 75 minuten € 79,-

Behandeling

Een actieve en effectieve samenstelling voor een compleet herstel van de huid, chronische roodheid en rosacea. Specifiek geformuleerd op basis van een antibacteriële formule om roodheid en ontstekingen te verminderen.

 

Beauty Boost

Huidverzorgende behandeling 75 minuten € 79,-

Behandeling

Maximale concentraties Vitamine C verwerkt in een hoog opneembare formule. Een geavanceerd systeem die de vroege tekenen van huidveroudering en huidbeschadiging grondig aanpakt.

L-ascorbic acid helpt bij het versterken van collageen en elastine in de huid. De behandeling is zeer geschikt voor een huid met zonbeschadiging of pigmentatie. De behandeling kan ondersteunend werken bij het afvoeren van overmatig pigment en draagt bij regelmatig gebruik bij tot een egale huidskleur en een natuurlijke glow.

 

Rimpelbehandeling

90 minuten € 89,-

Behandeling

Bij deze behandeling wordt er speciaal aandacht besteed voor specifieke probleemgebieden zoals het delicate ooggebied of de zogenaamde barcode rond de mond. De M.E.S.O. glow solution is door de natuurlijke stimulatie van collageen dé remedie voor deze probleemgebieden.

De combinatie van specifieke zuren, retinol, Vitamine C, cyto-stim, THPE en peptiden zorgen voor een wonderbaarlijke behandeling met direct zichtbaar resultaat. De huid is gehydrateerd, stralend en jeugdig!

Rimpelroller behandeling voor bovenlip ( mond ), oogcontour en hals.
Deze effectieve behandeling op het gebied van huidverjonging zorgt voor een nieuw resultaat. De actieve ingrediënten en de rimpelroller komen diep in de rimpel. De huid wordt direct geactiveerd. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine optimaal gestimuleerd.

Deze spectaculaire behandelingen geven een verbluffend resultaat bij:
kraaienpootjes bij de ogen, de barcodes bij de mond en het kalkoennekje
bij de hals.

 

Hals en décolleté

30 minuten € 29,95 los
In een behandeling 15,-

Behandeling

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor een milde maar toch effectieve peeling van de hals en het decolleté. De formule op basis van Salicylzuur en Amandelzuur zorgt voor een oppervlakkige peeling en celvernieuwing. Vroegtijdige huidveroudering wordt voorkomen en de algehele huidconditie wordt verbetert.

 

Ouderdomsvlekken

40 minuten € 39,- los
In een behandeling € 20,-

Behandeling

De huid van de handen wordt zichtbaar dunner bij het verouderen. Het verlies van weefsel- en spiervolume zorgt ervoor dat de handen veel ouder ogen dan we eigenlijk zouden willen.

De pHformula H.A.N.D. resurfacing behandeling heeft een drievoudige werking:
1. EXFOLIËREN
2. HERSTRUCTUREREN
3. OPBOUW & HERSTEL

 

Mesoresurfacing

90 minuten € 99,-
Aanschaf mesoresurfacing roller eenmalig € 25,-

Behandeling

De Mesoresurfacing behandelingen zijn speciaal ontwikkeld om microscopisch fijne kanaaltjes te maken met de rimpelroller. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd om zich te herstellen en collageen aan te maken.

Vervolgens worden de actieve resurfacing solutions aangebracht. Dit zorgt voor optimale stimulatie. Hierdoor neemt de volume in de huid toe, littekens worden minder zichtbaar, striae en fijne lijntjes worden fijner.

Ideaal om te behandelen:
Fijne lijntjes
Rimpels
Striae
Acne littekens
Hyperpigmentatie