Diamant micro-dermabrasie is een snelle techniek die het effect van veroudering, invloeden van externe factoren en slechte eetgewoonten op de huidconditie corrigeert. Tijdens de behandeling wordt de huid gestimuleerd nieuwe cellen aan te maken. De productie van collageen en elastine wordt verhoogd, wat resulteert in een zichtbaar en voelbaar gladde en frisse huid.

Anders dan bij de traditionele micro-dermabrasie worden bij diamant micro-dermabrasie geen losse kristallen of andere slijpmiddelen gebruikt. Bij deze vorm van micro-dermabrasie verwijderen we met een diamanten kop de bovenste lagen van de huid. Door de huid te vacuümzuigen, worden de dode huidcellen direct weer afgezogen. Hierdoor voorkom je verstoppingen en huidreacties. De diamant micro-dermabrasie is een hypo-allergene behandeling.

Direct na de behandeling zal de huid gladder zijn. Bij regelmatig gebruik geeft deze behandeling geweldige resultaten op gezicht, kin, decolleté en lichaam en wordt de celdeling gestimuleerd. Doordat oude huidcellen verwijderd zijn, is de huid nu ook bijzonder toegankelijk voor de opname van werkstoffen. De toevoeging van speciale werkstoffen is een vast onderdeel van de diamant micro-dermabrasie behandeling. Het effect van de behandeling is optimaal als u tussen de behandelingen door de geadviseerde producten gebruikt.

Bij deze vorm van micro-dermabrasie verwijderen we met een diamanten kop de bovenste lagen van de huid. Door de huid te vacuümzuigen, worden de dode huidcellen direct weer afgezogen. Hierdoor voorkom je verstoppingen en huidreacties. De diamant micro-dermabrasie is een hypo-allergene behandeling. Direct na de behandeling zal de huid gladder zijn. Bij regelmatig gebruik geeft deze behandeling geweldige resultaten op gezicht, kin, decolleté en lichaam en wordt de celdeling gestimuleerd. Doordat oude huidcellen verwijderd zijn, is de huid nu ook bijzonder toegankelijk voor de opname van werkstoffen.

De toevoeging van speciale werkstoffen is een vast onderdeel van de diamant micro-dermabrasie behandeling. Het effect van de behandeling is optimaal als u tussen de behandelingen door de geadviseerde producten gebruikt.

Werking:
• Activering van de stofwisseling, versnelling lymfecirculatie;
• Celherstel en –activering;
• Stimulering van collageen- en elastine-aanmaak;
• Verbetering van de doorlaatbaarheid van de celwanden;
• Werkstoffen kunnen door ultrageluid in de diepere huidlagen worden ingebracht;
• Directe verfijning van de huidstructuur;
• Vermindering van rimpeldiepte en zichtbare verbetering bij littekens;
• Vermindering van grove poriën.

Prijsinformatie: Diamond microdermabrasie € 25,- extra te boeken bij een andere behandeling dan CNC Aesthetic World.